JARC - Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya

Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya

Organigrama

La base social de Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC) és l’element més important de dinamització de l’organització agrària.

Cada demarcació disposa de la seva pròpia junta territorial, en la qual s'hi debaten les problemàtiques del sector en el seu àmbit i s'hi recullen totes les inquietuds que fan arribar els nostres associats. Cada junta disposa de President, Vicepresident i Secretari.

Per tal de coordinar tots els temes que es treballen des de JARC disposem del principal òrgan de gestió de l'organització, el Comitè Executiu. Els components d'aquest són els presidents de cada província i el responsable de Muntanya.

Al mateix temps JARC disposa del Consell Nacional, integrat per tots els caps sectorials de JARC, i que resulta l'òrgan de debat intern de l'organització per a tots els temes de política agrària.

Finalment disposem de l'Assemblea General de socis, en la qual anualment es va informant de tota l'activitat i els acords presos per l'organització en el darrer exercici.

Fes-te soci
COAG
Confederación de Mujeres del Mundo Rural
Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya - C/ Ulldecona, 21-31 - Tel. 93 451 03 93 - Fax. 93 453 72 40 - 08038 Barcelona - info@jarc.cat